Fusteries.cat Bloc

El món de la fusteria

FusteriaEl creixement de la fusteria d'alumini

En els últims anys la fusteria d'alumini està creixent molt ràpidament, arribant pràcticament a ser la més utilitzada en projectes de fusteria exterior.

Llegir més

La transformació i els avenços de la fusteria

La transformació del món de la fusteria ha estat molt important en les últimes dècades, cosa que ha fet que els fusters hagin hagut d’adaptar-se als nous temps.

Llegir més

Quan és hora de renovar la fusteria exterior?

Amb el pas del temps la fusteria exterior va perdent qualitat i és important conèixer molt bé quan va sent hora de renovar-la.

Llegir més

Màxima seguretat a casa amb la millor fusteria

Augmenta la tranquil·litat a casa teva amb persianes de seguretat, portes de seguretat, panys de seguretat o finestres de seguretat col·locades per les millors fusteries.

Llegir més

Com saber si tinc termites a casa i eliminar-les

Creus que tens termites a casa i vols asegurarte que cap estructura corre perill? Després de llegir aquest post sabràs si tens termites i aprendràs a eliminar-les.

Llegir més

Fusteria i vehicles equipats per anar de viatge

Has pensat alguna vegada en equipar la teva furgoneta o cotxe per anar de viatge? Equipar un vehicle no és gens senzill i és millor deixar-ho en mans d'un professional de la fusteria.

Llegir més

La millor plataforma per Fusteries de Catalunya

Coneixes Fusteries.cat? És el portal de referència per fusteries a Catalunya. Podràs trobar els millors fusters a prop teu per a qualsevol servei que necessitis.

Llegir més