La millor plataforma per Fusteries de Catalunya

dt., 10 de de novembre de 2020
Coneixes Fusteries.cat? És el portal de referència per fusteries a Catalunya. Podràs trobar els millors fusters a prop teu per a qualsevol servei que necessitis i contactar amb ells directament a través del web.

Trobar un fuster o una fusteria a prop de casa a vegades pot ser complicat, però es que si a més, volem fer alguna reforma, obra o alguna cosa especial que requereixi de un fuster que ofereix uns serveis específics, se'ns pot fer molt difícil trobar-lo.

Per solucionar aquest problema, entre d’altres, neix Fusteries.cat, una plataforma en la que podràs trobar als millors fusters de la teva localitat o propers a la teva zona, sabràs en tot moment els serveis que ofereixen, veuràs fotos de projectes que han realitzat i tindràs tot tipus d’informació disponible sobre la fusteria per a poder contactar-los tan aviat com vulguis.

Contractar serveis de fusteries i fusters digitalment

A dia d’avui no totes les fusteries o fusters tenen pàgina web en la que poder veure quins serveis ofereixen, informació sobre l’empresa o fotografies sobre projectes que han realitzat anteriorment. És més, son moltes fusteries les que no tenen presència en aquest món digital que avança tan ràpid i evoluciona a diari.

Desde Fusteries.cat volem ajudar a totes les fusteries i fusters de Catalunya a tenir la presència digital que es mereixen en aquests temps que corren. Cada fusteria podrà afegir tot tipus d’informació de l’empresa a un perfil digital públic al que tindran accés clients que estiguin interessats en contractar serveis de fusteria.

D’aquesta manera els clients podran veure tot tipus d’informació sobre la fusteria en concret i contactar amb ella per demanar un pressupost o fer qualsevol tipus de consulta.


Tens una fusteria i vols aparèixer a Fusteries.cat?

Ets fuster o tens una fusteria i vols aparèixer a Fusteries.cat? Registrar-te és molt senzill i podràs gaudir de la visibilitat online que sempre has desitjat. La teva fusteria apareixerà en el portal de referència per fusteries de Catalunya i tindràs un perfil digital personalitzat i únic per al teu negoci.

Gràcies a Fusteries.cat tindràs la possibilitat d’atraure clients potencials que vulguin contractar els teus serveis, per això és necessari tenir un perfil digital actualitzat i el més atractiu possible, afegint-hi fotos de projectes que s'han realitzat i qualsevol altre tipus d’informació que pugui aportar un valor especial.

Crear un perfil digital per la teva fusteria és molt senzill, només serà necessari omplir un formulari de registre i tot seguit ja podràs personalitzar el teu perfil digital de la forma que més et convingui.

REGISTRA’T ARA

Un món digital a l’abast de tothom

Actualment el món i els negocis giren al voltant de la digitalització. A dia d’avui és complicat entendre que algun negoci pugui progressar sense cap tipus de presència a les xarxes o al món online. Son molts els petits negocis que s’estan digitalitzant si no ho han fet ja, creant, per exemple, un perfil a xarxes socials que permeti tenir la presència online que desitgen.

Tots sabem la dificultat d’aconseguir clients per un canal convencional i per això desde Fusteries.cat volem donar una oportunitat única a tots els fusters i fusteries de Catalunya per a que puguin digitalitzar el seu negoci i així poder aconseguir clients d’una forma diferent a la que s’havia utilitzat fins a dia d’avui.

El nostre objectiu és poder agrupar totes les fusteries i fusters en una única plataforma que sigui una referència a nivell català per a qualsevol persona que vulgui contractar un servei de fusteria. Per fer-ho, es facilitarà a cada fusteria un perfil digital que podrà compartir amb qui vulgui, des dels seus clients fins a qualsevol persona coneguda.