Fusteria i vehicles equipats per anar de viatge

dt., 22 de de desembre de 2020
Has pensat alguna vegada en equipar la teva furgoneta o cotxe per anar de viatge? Equipar un vehicle per fer un llarg viatge no és gens senzill i és millor deixar-ho en mans d'un professional de la fusteria.

Si volem anar de vacances amb el nostre vehicle tenim diverses opcions per dormir: un hotel, un apartament, un càmping o dormir en el propi vehicle. Però el teu vehicle està equipat per poder dormir, menjar i descansar sense problemes?

Viatjar amb una caravana totalment equipada

Viatjar amb una caravana és l'opció probablement més còmoda, ràpida i senzilla. Podem comprar-ne una però també la podem llogar sense problemes per només un cap de setmana o els dies que durin les nostres vacances.

La comoditat de viatjar en una caravana

Avui en dia, hi ha una gran quantitat de marques i models per a aquest tipus de vehicles, alguns amb més i altres amb menys comoditats però generalment amb tot el necessari per viatjar en unes molt bones condicions.

En els últims anys els seus acabats de fusteria són d'un nivell molt alt, tractant-se pràcticament d'un apartament o d'una habitació d'hotel feta tenint en compte fins al més mínim detall. Algunes tenen terra de parquet i cuines totalment equipades.

És econòmic llogar una caravana?

Llogar una caravana no és precisament barat i el preu farà que ens plantegem altres possibilitats per viatjar. Si pretenem arribar a una destinació concreta sense gaudir de parades en el viatge o sense veure altres llocs abans, potser és més raonable agafar un altre mitjà de transport, com un avió, un tren o un autobús.

En canvi, si volem gaudir del viatge i dels diferents llocs pels que anirem transitant amb la caravana, segurament sigui una molt bona idea comprar-ne o llogar-ne una.

Però, realment existeix una opció més econòmica per anar de viatge per carretera i dormir al vehicle? Doncs potser sí! Una alternativa podria ser contactar amb una bona fusteria per equipar el nostre cotxe o furgoneta al més mínim detall i així poder gaudir d’un llarg viatge amb totes les comoditats possibles.

Equipar el meu propi vehicle en una fusteria especialitzada

Equipar un cotxe o una furgoneta per fer viatges llargs no és precisament senzill, ja que els vehicles solen ser d'una mida limitada i per això cal que tot el que es munti dins dels mateixos estigui fet a mida i d’una manera especial.

La millor manera d'equipar un vehicle i aprofitar al màxim tot el seu espai és contactar amb una fusteria especialitzada que pugui aconsellar-nos i realitzar un treball específic per al nostre vehicle.

Transformar un cotxe o una furgoneta en un espai per poder viure durant uns dies no és una tasca senzilla i requereix de mans d'un professional. La posada a punt del vehicle implica haver de muntar un llit per poder dormir, armaris, calaixos a mida, potser una taula plegable per poder menjar dins del vehicle en cas que faci molt fred o mal temps, i qualsevol altra cosa més que vulguem afegir.

Prepara la teva gran aventura i contacta amb els millors professionals

Si ja tens clar que vols gaudir d'unes vacances per carretera i visitar llocs increïbles que són pràcticament desconeguts i inaccessibles amb altres mitjans de transport, només necessites equipar el teu vehicle per gaudir de totes les comoditats possibles.

A Fusteries.cat podràs trobar les millors fusteries especialitzades en aquest tipus de treballs que estiguin més a prop de la teva zona. Pots veure fotos dels seus últims projectes i contactar a través d'un formulari per demanar més informació o un pressupost que s'adeqüi a la idea que tens en ment.