Fusteria interior

Troba els millor especialistes en fusteria interior i ebanisteria. Mobles a mida, armaris, taules i altres elements de fusta de la millor qualitat.

La fusteria interior, tal i com bé indica el seu nom, està relacionada amb qualsevol tipus d’acabat que es realitzi en l’interior d’un edifici. A diferència de la fusteria exterior, on podem trobar fàcilment portes i finestres fetes amb alumini o pvc, en fusteria interior el material utilitzat per excel·lència és la fusta.

Es pot categoritzar com a fusteria interior la fabricació i muntatge de portes d’interior, sòcols, escales, taules, cadires, entre altres. Podem incloure també en aquest grup els treballs d'ebenisteria, ja siguin armaris fets a mida, mobles o qualsevol altre tipus de peça de fusta per a l’interior d’un edifici.App SendGift


La fusta és un material molt elegant i sempre és present en el catàleg de molts decoradors d’interiors. Hi ha diferents tipus de fusta que poden combinar perfectament segons la decoració i estil que li vulguis donar al teu espai.

Un interior de fusta aportarà la calidesa i qualitat que necessites, però, si tot i així encara prefereixes utilitzar algun altre material, existeixen algunes opcions més minoritàries, però què també et poden ser de gran utilitat.

App SendGift


Contractar els serveis d’un fuster per a fer un moble a mida, per exemple, aportarà una personalitat única a la teva llar. Un moble fet exclusivament per colocar en un lloc determinat farà que es pugui aprofitar molt millor l’espai i que s’adapti a l’entorn que l’envolta d’una forma increíble. A més, el servei és totalment personalitzat i el moble probablement duri tota una vida sense pràcticament haver de realitzar cap tipus de manteniment.

Estás buscant una fusteria per fer alguna reforma?

Fusteries.cat és la plataforma digital de referència del sector. Podràs buscar la fusteria que millor s’adapti al que necessites, informar-te dels serveis que ofereixen i fins i tot contactar amb ells demanant un pressupost.


Troba ara la teva fusteria ideal