Cuines

Aquí trobaràs les millors fusteries i els millors fusters per a dissenyar i muntar la teva cuina a mida. Fer una cuina a mida son tot avantatges.

Dissenyar i muntar una cuina a mida és la millor opció per aprofitar tots els espais de la forma més eficient possible. A més a més, podrem escollir fins a l’últim detall dels acabats de la mateixa.

A l’hora d’escollir l’acabat ideal per la nostra cuina tindrem moltes possibilitats per escollir: melamina, lacats, fusta massissa, entre altres. Tots ells tenen un estil propi que encaixa millor segons l’ambient al que s'ha d’adaptar.

Muntar una cuina a mida significa poder distribuir tots els mobles i armaris de la forma que més ens convingui, aprofitant tot l’espai possible i aconseguint arribar al nivell estètic desitjat.App SendGift


Aprofitar l’espai en una cuina a mida

Com a pròximes tendències s’espera que guanyin importància les cuines integrades amb la resta de la vivenda, guanyant així molt espai en habitatges que cada vegada acostumen a ser més petits. És una molt bona manera d’aprofitar l’espai i de la mateixa forma s’estan potenciant també altres alternatives que permetin gaudir de les mateixes comoditats pero en menys metres quadrats.

És per això que s’estan incorporant estanteries obertes amb gran altura a les noves cuines, poden aprofitar així la màxima alçada que es pugui de l’habitatge, ja que moltes vegades no podem gaudir dels metres suficients en amplada. També es pretén incorporar la idea de muntar armaris empotrats en cuines, cosa que fins a dia d’avui s’havia vist en altres estances d’una casa i que ara s’intenta adaptar a un nou espai.Noves tendències en cuines

Durant els últims anys és tendència l’absència de tiradors en els armaris de la cuina, donant una sensació de nitidesa i llibertat molt més gran a l’espai. En aquest mateix sentit en moltes ocasions s’intenta que electrodomèstic com el rentaplats quedin amagats entre el mobiliari, per a que a nivell decoratiu no impactin molt visualment.

Ara bé, si hi ha alguna cosa que està guanyant molta importància en els darrers anys, es la utilització d’una cuina industrial. Cada vegada hi ha més gent que vol gaudir d’un espai ample i còmode per a cuinar de la forma més professional possible. I es que la possibilitat de trobar electrodomèstics intel·ligents i molt assequibles econòmicament ha propiciat l’augment de la demanda de les cuines industrials.

Finalment, destacar també la importancia que se li està donant al disseny de cuines amb 3D a través de programes online. Aquests softwares que ofereixen algunes empreses són molt intuïtius i permeten dissenyar la cuina dels teus somnis a mida. Amb l’ajuda de programes d’aquest tipus podrem dissenyar qualsevol cuina al nostre gust d’una manera molt senzilla i després poder mostrar-li una idea inicial del que ens agradaria aconseguir a la fusteria que realitzi el muntatge de la mateixa.

Estás buscant una fusteria per fer alguna reforma?

Fusteries.cat és la plataforma digital de referència del sector. Podràs buscar la fusteria que millor s’adapti al que necessites, informar-te dels serveis que ofereixen i fins i tot contactar amb ells demanant un pressupost.


Troba ara la teva fusteria ideal