Serveis de les fusteries

Quins serveis ofereix una fusteria


Fusteria Exterior

És aquella que s’encarrega del tancament de portes i finestres, tenint com a objectiu principal garantir una bona il·luminació natural, una ventilació adient a l’interior de l’edifici i un bon aïllament acústic. Els principals materials per realitzar qualsevol tipus de fusteria exterior solen ser fusta, alumini i PVC.

ampliar informació
Fusteria Interior

Té la finalitat de produir acabats pràctics i ornamentals per a elements de l’interior dels edificis: portes, interiors d’armaris, sòcols, falsos sostres, escales, mobles baixos de banys, motllures, portes corredisses, mobles modulars, entre altres. La gran majoria de fusteria interior és feta amb fusta, tot i que a vegades també s’utilitza alumini o altres materials.

ampliar informació
Parquet

El parquet és un revestiment de sòl de fusta noble; pot ser roure, castanyer, iroko etc. Es constitueix en base a fines peces de fusta o derivacions d’ella que formen una tarima. Existeixen molt tipus de parquets diferents per col·locar en tot tipus d’instal·lacions segons les funcions amb les què hagi de complir.

ampliar informació
Cuines

Disseny i muntatge de cuines a mida combinant materials tradicionals com la fusta, portes lacades, granit, vidre, marbre, entre altres. En els últims anys és tendència obviar per complet l’ús de tiradors en els armaris de les cuines, deixant pas a portes que s’obren amb només un lleuger toc de dits.

ampliar informació
Paviments exteriors i jardineria

Paviments exteriors per a jardins, piscines o patis. Segons el tipus de paviment que es necessiti en cada ocasió podem trobar materials de gran resistència, antilliscants, de fusta, gres, microciment, de pedra, d’aspecte de fusta texturitzats, entre altres.

ampliar informació