Comparteix el Perfil Digital de la teva Fusteria

dg., 13 de de desembre de 2020
Avui volem mostrar-te totes les possibilitats disponibles per compartir el Perfil Digital de la teva Fusteria, fent així que més gent pugui conèixer el teu negoci i veguin els serveis que ofereixes.

Però, comencem pel principi, el Perfil Digital de Fusteries.cat és com una pàgina web dins de la plataforma per fusteries de referència a Catalunya. Per tant, el Perfil Digital de la Fusteria té un enllaç propi i únic que es pot compartir a través de qualsevol mitjà digital.

Compartir l'enllaç de la meva fusteria per WhatsApp

Una opció senzilla per compartir l'enllaç del perfil digital de la teva fusteria és utilitzant WhatsApp. Compartir-lo amb els teus clients, coneguts o amb tots els teus contactes és molt senzill, només has d'enviar el link d'accés al teu perfil. Pots escriure’l a mà o simplement accedir al perfil a través del navegador i copiar l'adreça d'accés per a posteriorment enganxar-la a WhatsApp. Un cop enganxada podràs enviar el teu missatge i qui el rebi ja podrà accedir al teu perfil de fusteria digital.
Una altra opció per augmentar la visibilitat de la teva fusteria a WhatsApp és col·locar l'enllaç d'accés al perfil digital en el teu estat de Whatsapp juntament amb una breu descripció del negoci. Actualitzar l’estat de WhatsApp és senzill, has d'accedir a "Configuració" i posteriorment canviar la descripció del teu perfil.

Compartir el perfil digital a Xarxes Socials

A dia d'avui les xarxes socials tenen una gran importància en la visibilitat online de qualsevol negoci, per aquest motiu són un dels millors canals en els que compartir l'enllaç al perfil digital de la fusteria.

Avui et mostrarem com compartir el perfil digital de la teva fusteria en tres de les xarxes socials més importants del moment: Instagram, Facebook i Pinterest.

La meva fusteria a Instagram

Una de les xarxes socials que més importància està tenint en els últims anys és Instagram. Si tens un compte d'Instagram o estàs pensant en crear-te’n un, el primer que hauries de fer és editar la informació del compte per afegir-hi l'enllaç d'accés al perfil digital de la teva fusteria. Per fer-ho només hauràs d’accedir al teu compte d'instagram, seleccionar "Edita Perfil", i ja podràs afegir-hi l'enllaç.

D'aquesta manera, qualsevol seguidor que tinguis a Instagram veurà l'enllaç al teu lloc web i podrà accedir-hi d'una forma molt senzilla.

El perfil digital de la meva fusteria a Facebook

Facebook és una altra de les xarxes socials en les que podem donar a conèixer el nostre negoci. Ja porta més anys de recorregut que Instagram, però tot i així, és ideal per crear una pàgina específica de la teva fusteria i compartir informació sobre la mateixa.

Crear una pàgina del teu negoci a Facebook és molt senzill i podràs compartir l'enllaç al teu lloc web perquè totes les persones que segueixin la pàgina puguin veure informació sobre la fusteria. A la següent imatge pots veure un exemple de com fent clic al botó "Més Informació" pots accedir al perfil digital de la teva fusteria.
Properament compartirem un article del Bloc que explicarà específicament com crear una pàgina de Facebook per al teu negoci.

Enllaçar el meu lloc web a les publicacions de Pinterest

La xarxa social que està creixent més en aquest últim any és Pinterest. Per si no la coneixes encara, és una xarxa social on pràcticament només se li dóna importància a les fotos. És a dir, a Facebook, per exemple, pots compartir missatges, frases o textos amb els teus contactes, però a Pinterest l'únic que pots compartir són fotografies.

Això té els seus avantatges i inconvenients, però sota el nostre punt de vista, per fusteries pot ser una de les millors xarxes socials a utilitzar. És senzilla i permet afegir un enllaç al teu lloc web en cada fotografia que publiques, de tal manera que totes les publicacions estan enllaçades al teu perfil digital.

A la següent fotografia pots veure diferents publicacions per a la cerca "Fusteria Exterior" a Pinterest:
Igual que amb la creació de la pàgina de Facebook, més endavant compartirem un article sobre com crear un compte de Pinterest i enllaçar totes les teves publicacions al perfil digital de Fusteries.cat.

Compartir el perfil digital en qualsevol mitjà digital de proximitat

Segurament aquest potser és un dels punts més importants a tenir en compte, ja que el nom de la teva fusteria pot ser que estigui publicat en algun mitjà digital o físic de la teva zona d'influència i serà de vital importància afegir-hi l'enllaç d'accés al perfil digital.

Per exemple, si les dades de contacte de la fusteria apareixen en alguna revista específica de la teva zona, diari, a la pàgina web de l'ajuntament, en el gremi de fusters, a l'associació de comerciants o a qualsevol altre lloc, pots contactar-hi perquè afegeixin també l'enllaç d'accés al teu nou lloc web.

D'aquesta manera, totes les persones que vegin les dades de la fusteria tindran accés a un perfil digital únic amb molta més informació: fotos dels últims projectes realitzats, horari, formulari de contacte, descripció, serveis que s'ofereixen, entre altres.

No has d'oblidar que tenir un perfil digital a Fusteries.cat és com tenir una pàgina web pròpia però en una plataforma única i específica per a fusteries. Així que l'enllaç d'accés al teu perfil digital és únic i pots compartir-lo en qualsevol mitjà digital que coneguis i que sàpigues que interessarà a qui pugui accedir-hi.